Personal Xef

Qui no ha desitjat o somiat, tenir a la seva casa un xef per a poder gaudir de plats elaborats només vostè?

Doncs Bendinat li proposa fer-ho realitat a través del seu xef Jordi Barrera.

El meu objectiu és fer-li gaudir d'aquells moments especials i inoblidables que es creen al voltant d'una taula. Elaborant uns plats tradicionals o creatius, degusnant-los en companyia d'una parella, d'uns amics o d'uns familiars. Sopars romàntics, aniversaris, la inauguració d'una casa...

Com? Doncs cuinant a la seva pròpia casa les receptes que vostè esculli de la nostra variada oferta o bé demanant-nos el plat que més li agradi. Perllongant així la seva vetllada a la tranquilitat de la seva llar, deixant de preocupar-se, on aparcar el cotxe... amb qui deixar els nens... i poder fumar si així ho desitja. A més, si vol, podrà ser amb mi per a aprendre algúns secrets per a la elaboració dels plats, o per a que tot sigui al seu gust.  

Poseu-vos en contacte amb nosaltres per telèfon i l'ajudarem a escollir el que s'adapti als seus gustos. També concretarem la data a la que s'efectuarà l'event.

A tots els nostres serveis, ens encarregarem tant d'elaborar el menú com de que la cuina i els utensilis queden al seu lloc i nets.

Comenci a gaudir del seu Personal Xef

¿Qué son las cookies?